Dobrodošli na našu web prezentaciju

ZAŠTO POSLOVATI S NAMA?

Naš osnovni cilj je zadovoljstvo kupca. Orijentirani smo prema kupcu u smislu optimalnog rešenja vodeći pri tome računa o kvalitetu radova, roku isporuke i ceni.

Svojim kupcima nudimo kvalitet, povoljne cene, kratke rokove isporuke, te isporuke i u malim količinama. Postičemo i primenjujemo individualni pristup kupcu kako bi se osmislila, projektovala i ostvarila optimalna rešenja za svaki projekt.

                                                                   Novi projekat Fismod-a – Fis4Ghost

 

Odnosi s našim kupcima zasnivaju se na međusobnom poverenju, jer smo im stalno dostupni, komuniciramo i slušamo njihove zahteve i želje. Rezultat je i više nego povoljan – zadovoljni kupci koji se uvek vraćaju. Time je i ostvaren naš cilj – obostrano zadovoljstvo kupca i naše firme.

Zato, ako mislite da bi naša firma mogla zadovoljiti vaše potrebe javite se na naše kontakt adrese i postanite jedan od naših mnogobrojnih partnera i kupaca.

           GPS praćenje vozila

U svakom slučaju tu smo zbog vas i za vas, i unapred se radujemo budućoj saradnji.

 

Važno obaveštenje: Za korisnike fiskalnih uređaja INTraster: Fismod nudi mogućnost hitne intervencije / defiskalizacija-fiskalizacija, ostale intervencije radnim danima  od 9 do 15h….[Dalje…]